Egyszerű kezelhetőség, zökkenőmentes bevezetés

Gyors megtérülés, mérhető eredmények

Felhő alapú, online cégmenedzser rendszer

Real time vezetői információk

Adatok vizualizált megtekintése

/

A technológia fejlődésével változtak a vezetési módszerek, de a célok ugyanazok maradtak. A folyamatos kontroll elengedhetetlen, a piaci hatásokra történő gyors reagáláshoz fontos, hogy mutatóujjunkat folyamatosan a vállalat pulzusán tartsuk. Ez a kontrolling.

A cégét tudatosan építő vezetőnek folyamatosan figyelnie kell:

Milyen projekteken dolgoznak, mivel foglalkoznak a munkatársai
Mennyi idő és pénz megy el az értékesítésre
Mennyi a nyereség az adott projekten
Mely projektek igényelnek több figyelmet, belenyúlást, korrekciót vagy teljes leállást
Miket lehet számlázni és mennyi a cash flow
Mely ügyfelek hozzák a legtöbb profitot és kiktől kell megválni
Mely tevékenységek nyereségesek és mennyire
Hogyan, milyen tevékenységekből áll össze a bevétel
Hogyan alakult pénzügyileg a vizsgált időszak
Pontosan mennyibe került a cégnek az elvégzett projekt

Az ARMADILLO erre kínál megoldást egy egyszerűen kezelhető, webes felületű, integrált rendszer formájában. A felhő alapú AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER segítségével mindent real time monitorozhatunk akár otthonról vagy szabadság alatt is. Bárhol, bármikor, bármilyen mobil eszközről.

MIÉRT KONTROLLING?

Az általánosan használt ügyviteli és CRM rendszerek funkcionalitásán túl az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER egy tervezést, ellenőrzést és információellátást biztosító online szoftver. A rendszer a vezetés segítőtársa, lehetővé teszi, hogy célra orientáltan, a piaci és környezeti változások figyelembevételével irányítsa cégét. Segít a célok meghatározásában, a fókuszálásban és a döntések meghozatalában. A kontrolling általában bonyolult és költséges, külső szolgáltatók által végzett tevékenység. Az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER bevezetésével elfelejtheti a kaotikus excel táblákat. Az adminisztráció letisztul, az összefüggések egyértelművé válnak, a vállalat működése kiszámíthatóbbá válik. Hosszú távon a cég nyereségesebb lesz, a cég érték pedig növekedni fog.

VEZETŐI INFORMÁCIÓK - ADATVIZUALIZÁCIÓ

Az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER vezérlőpultja a dinamikusan változó Dashboard, mely vizuálisan jeleníti meg az aktuális adatokat. A könnyen értelmezhető, naprakész kimutatásoknak köszönhetően, növelhetjük a hatékonyságot, jobban kihasználhatjuk az egyéni kompetenciákat és meghatározhatjuk a stratégiai irányokat.

Árbevétel alakulása
Az elmúlt időszakok összehasonlítása
Munkatársak idejének tevékenység szerinti megoszlása
Árbevétel megoszlása ügyfelek és tevékenységek szerint
Bevételtervezet - számlázandó tételek
Projektek beható vizsgálata
Valós nyereség a kiállított számlán
Bevételtervezés
A cég működésére fordított költségek
Adott időszak nyereségessége
Stratégiai tervezés

TÖRTÉNET

Kreatív ügynökségként rendkívül szerteágazó tevékenységet végzünk. Kezetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk az adminisztrációra, az adatokat azonban az összefüggések beható ismerete nélkül, tudatos elemzést nélkülözve vizsgáltuk. Majd külsős kontrolling szolgáltatást igénybe véve jöttünk rá az összefüggések ismeretének fontosságára és kezdtük pontosabban átlátni a cég működését. Az adatokat azonban csak visszamenőleg, az elmúlt hónapra vonatkozóan láttuk, csak a következményekkel szembesültünk, nem volt lehetőségünk az időben történő beavatkozásra.

Fejlesztő kompetenciánkat kihasználva, egy olyan rendszer megvalósítását tűztük ki célul mely, minden fontos adatot, információt egy adatbázisban tárol és a köztük lévő összefüggéseket egyértelműen mutatja meg. A naprakészség érdekében online megoldásban gondolkoztunk nem kliens szoftverben, azzal a céllal, hogy a vezetői információk ne visszamenőleg legyenek elemezhetők, a pillanatnyi (real time) állapotot mutassák.

A megvalósult rendszer már kezdetektől fogva nagy segítséget nyújtott, kézzelfogható előnye hamar megmutatkozott. Az adminisztráció letisztult, az ügymenet egyértelművé, a cég működése pedig kiszámíthatóvá vált. A bevezetés zökkenőmentesen zajlott, nem jelentett terhet munkatársaink számára.

Az 5 éves használat során az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER-t folyamatosan fejlesztettük ügynökségünk igényei szerint. A modulokat egyszerűsítettük, a működést optimalizáltuk, további hasznos funkciókat építettünk bele. Mostanra már nem tudjuk elképzelni a cég működtetését nélküle. Az eltelt évek során rendszerünk önálló termékké vált, ezért úgy döntöttünk piacra lépünk vele. Az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER mostantól mindenki számára elérhető.

KINEK ÉS MIÉRT AJÁNLJUK?

Az AMS - CÉGMENEDZSMENT RENDSZER hasznos segítség minden tudatos vezetőnek, akinek fontos az átlátható működés és a naprakész információk. A kapott információk alapján növelhető a hatékonyság, jobban kihasználhatóak az egyéni kompetenciák. Rendszerünk nem termék alapú, elsősorban szolgáltató cégeknek lett kifejlesztve ahol a munkabér, az alvállalkozói díjak és a rezsi a legfőbb költségtényező. Bevezetése az alábbi típusú szervezeteknek nyújt kifizetődő segítséget:

Kommunikációs és reklámügynökségek
Fejlesztő cégek
Szerkesztőségek, kiadók
Kutató irodák, tanácsadó cégek
Mérnöki és tervezőirodák
Ügyvédi és könyvelő irodák

Kapcsolat

Armadillo

Armadillo Kreatív Ügynökség

Cím: 1039 Budapest, Őrtorony u. 13.
Telefon: +36 1 231 0697
E-mail: ams@armadillo.hu
Bartha Péter: +36-21-311-0100
Szabadi István: +36-1-550-0099

Adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.


Impresszum

Cégadatok

Cégnév: Armadillo Design Kft.
Székhely: 1043 Budapest, Csányi László u. 27.
Adószám: 11838995-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-679169
Bankszámlaszám: 10102244-33946600-00000005

Szerzői jogok, Copyright

Jelen honlap tulajdonosa az Armadillo Design Kft.
A weboldalon közzétett minden tartalmi anyag (szöveg, fotó, grafikai állomány) az Armadillo Design Kft. szellemi tulajdonát képezi. A tartalmi anyagok felhasználásához, továbbközléséhez, az Armadillo írásbeli engedélye szükséges. Későbbi változtatások joga fenntartva.